• 💗💚 Sexy Kate 💚💗
  • 💗💚 Sexy Kate 💚💗
  • 💗💚 Sexy Kate 💚💗
  • 💗💚 Sexy Kate 💚💗
Nem támogatott böngészőt használsz, ezért az oldal egyes elemei hibásan működhetnek. Kérjük frissítsd böngésződet, vagy válts egy modern alternatívára.
Nem támogatott böngészőt használsz, ezért az oldal egyes elemei hibásan működhetnek. A mobil oldalunk hamarosan érkezik, addig látogasd az előadókat asztali gépen, laptopon.

Szamóca

Magyar
Rating:
Last show: 2 days ago
Quality shows since 8th June, 2019

Ne hagyj magamra.

Attributes

Age: 46
Hair color: Other color
Sign: Aquarius
Hair length: Short hair
Ethnicity: Caucasian (white)
Sexual preference: Straight
Smoking: Smoking
Height: 5'5" / 164 cm
Favourite position: Exotic position
BodyArt: None
Eye color: Green eyes

Introduction

Órarendem:Hétfő:11-16. Este.20-22  Kedd:20-23.  Szerda:11-15.Este 20-23. Csütörtök:20-23.  Péntek:12-15.Este.20-23.  Hétvégén kérésre.
                     
                      

                   

Bemutatkozás:40+-os.

Szia kedves látogató.Örülök,hogy benéztél hozzám. Szamóca vagyok.Vidám mosolygós és majdnem mindenre nyitott nő vagyok. Szeretek beszélgetni.   Magánjellegü elérhetőséget ne kérj mert nincs.

Ami feldob:Hozd ki belőlem amit csak tudsz. Imádom magam ujjazni,a csiklóm simogatni a mellemmel játszani,izgatni a popsim.De kérésedre max egy ujam is bedugom.Imádom nézni ahogy magad izgatod és közben beszélsz hozzám. Attól leszek igazán nedves. Hívj privát szobába. Játszunk együtt. Legyél gáláns velem nem bánod meg.Rendelkezem Okos vibrátorral. Imádom átélni az álltala nyújtott örömöt.

Hívj privát chatre mindent meg beszélünk.Csak mi ketten.Ami lehangol:Ingyen ne kérj semmit hiszen dolgozni is pénzért jár az ember.Ne beszélj csúnyán,és tiszteletlenül.Ne sértegess,mert tiltalak. 1-2 percért kamerát sem kapcsolok. Tisztelj meg azzal,ha belépsz hozzám, hogy vissza köszönsz. Ha épp nem vagyok elérhető hagyj üzenetet mikor hány órakor érsz rá.Egyeztetünk időpontot. 

Payment with credit card

PAYMENT WITH CREDIT CARD

Credit purchases by credit card through Verotel's online payment system.

Selected package: credit

Total amount: