• 💗💚 Sexy Kate 💚💗
  • 💗💚 Sexy Kate 💚💗
  • 💗💚 Sexy Kate 💚💗
  • 💗💚 Sexy Kate 💚💗
Nem támogatott böngészőt használsz, ezért az oldal egyes elemei hibásan működhetnek. Kérjük frissítsd böngésződet, vagy válts egy modern alternatívára.
Nem támogatott böngészőt használsz, ezért az oldal egyes elemei hibásan működhetnek. A mobil oldalunk hamarosan érkezik, addig látogasd az előadókat asztali gépen, laptopon.

" Candy "

Magyar Deutsch English
Rating:
Last show: today
Quality shows since 13rd September, 2018

Dream~Believe~Achieve 💋

Attributes

Age: 28
Hair color: Black
Sign: Aries
Hair length: Shoulder length hair
Ethnicity: Caucasian (white)
Sexual preference: Bisexual
Height: 5'5" / 166 cm
Favourite position: Exotic position
Eye color: Other eye color

Introduction

 

01.20. 😉

 

A késői nassolás szigorúan korhatáros. 😜😜😜

 

Édes kísértés vagyok, akitől már a csomagolásában összefut a nyál a szádban. Szabadíts ki a díszpapírból és bátran ízlelj meg, nyelved játékától nedvesen fogom igazán élvezni én is a közös estéket! ;)

 

 

Candy🍭


"It’s a beautiful world
If only you could see it
It’s a beautiful world
If only you can feel it"
😉😉😉

.

Órarendem: 🗓Minden nap a délutáni és esti órákban!

Ha nem találsz itt, üzenj privát üziben, borravaló vagy ajándék formájában, amire itt az oldalon mihamarabb igyekszem válaszolni, a neved kezdőbetűjének jelölésével.

 Többféle játékszer  plugok, dildók - vibrátorok -amiket rezegtethetsz is.

Privát: Személyesebb picit, csak kettesben vagyunk,így kizárólag csak rád figyelek, nem zavarhat meg senki, és beszélhetsz is, így hallhatom a hangod.😜

Mondd el mire vágysz és igyekszem kedvedben járni! Ha figyelsz rám ígérem nem fogsz csalódni. 😜 De ha egy kis beszélgetésre vágynál abban is partner vagyok! :)


Free/ Ingyenes : Átöltözés csak VIPen!

Amit elvárok tőled : . Ha valami nem tetszik nem kötelező belépni, (freechat), minden beszólogatás azonnali tiltást von maga után! Bár ez leginkább a leskelődő hölgyeknek/kollegináknak szól...Akire vonatkozik az úgy is magára ismer. Ne menjünk át szánalmasba......Felnőtt emberek vagyunk. Hidd el, ha nem másokra fordítod az energiád, sokkal több időd marad magadra... 😜

ÉLŐ
találkozás KIZÁRT, ha bármit szeretnél azt itt az oldalon kérheted. Nincs telefonszám, sem közösségi oldal elérhetőség. Ezt kérem, hogy mindenki vegye figyelembe, és tartsa is tiszteletben..

Candy 🍭

 

Üzenetek : 💌

 

 

 

 

 

 

Maso : ?????

Payment with credit card

PAYMENT WITH CREDIT CARD

Credit purchases by credit card through Verotel's online payment system.

Selected package: credit

Total amount: