Nem t√°mogatott b√∂ng√©szŇĎt haszn√°lsz, ez√©rt az oldal egyes elemei hib√°san mŇĪk√∂dhetnek. K√©rj√ľk friss√≠tsd b√∂ng√©szŇĎdet, vagy v√°lts egy modern alternat√≠v√°ra.
Nem t√°mogatott b√∂ng√©szŇĎt haszn√°lsz, ez√©rt az oldal egyes elemei hib√°san mŇĪk√∂dhetnek. A mobil oldalunk hamarosan √©rkezik, addig l√°togasd az elŇĎad√≥kat asztali g√©pen, laptopon.

" Candy "

Magyar Deutsch English
Rating:
Last show: today
Quality shows since 13rd September, 2018

Dream~Believe~Achieve ūüíč

Attributes

Age: 27
Hair color: Black
Sign: Aries
Hair length: Shoulder length hair
Ethnicity: Caucasian (white)
Sexual preference: Bisexual
Height: 5'5" / 166 cm
Favourite position: Exotic position
Eye color: Other eye color

Introduction

 

 

Candy🍭

 

 

Órarendem: 🗓Minden nap az esti órákban!

Ha nem találsz itt, üzenj privát üziben, borravaló vagy ajándék formájában, amire itt az oldalon mihamarabb igyekszem válaszolni, a neved kezdőbetűjének jelölésével.


Vip/Privát : Többféle játékszer  plugok, dildók - vibrátorok -amiket rezegtethetsz is. 

Mondd el mire vágysz és igyekszem kedvedben járni! Ígérem nem fogsz csalódni. 😜 Ha egy kis beszélgetésre abban is partner vagyok! :)

Zizi : Lovense Nora & Lush 💥😜

Free/ Ingyenes chat : "mindenféle" kérést és kívánságot, ajándék illetve rezgő ajándék ellenében teljesítek. Átöltözés csak VIPen!

Amit elvárok tőled : . Ha valami nem tetszik nem kötelező belépni, (freechat), minden beszólogatás azonnali tiltást von maga után! Bár ez leginkább a leskelődő hölgyeknek/kollegináknak szól...Akire vonatkozik az úgy is magára ismer. Ne menjünk át szánalmasba......Felnőtt emberek vagyunk. Hidd el ha nem másokra fordítod az energiád, sokkal több időd marad magadra... 😜

ÉLŐ
találkozás KIZÁRT, ha bármit szeretnél azt itt az oldalon kérheted. Nincs telefonszám, sem közösségi oldal elérhetőség. Ezt kérem, hogy mindenki vegye figyelembe, és tartsa is tiszteletben..

Candy 🍭

 

Üzenetek💌 :  

Maso: Alig várom, meg persze a "végkifejletet"  😋 Szép álmokat ;)

Huli:

r:  

Rob

Rántottsajtom:  pffff na neeeee , ez már azért kemény dió 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂