Nem támogatott böngészőt használsz, ezért az oldal egyes elemei hibásan működhetnek. Kérjük frissítsd böngésződet, vagy válts egy modern alternatívára.
Nem támogatott böngészőt használsz, ezért az oldal egyes elemei hibásan működhetnek. A mobil oldalunk hamarosan érkezik, addig látogasd az előadókat asztali gépen, laptopon.

RoseBaby

Magyar
Rating:
Last show: today
Quality shows since 7th July, 2018

Élvezzük egymást !!!!!!

Attributes

Age: 28
Hair color: Black
Sign: Leo
Hair length: Long hair
Ethnicity: Hispanic
Sexual preference: Straight
Smoking: Smoking
Height: 5'5" / 165 cm
Favourite position: Doggie style
BodyArt: Tattoo
Eye color: Hazel eyes

Introduction

Órarendem:Amikor rá érek mindig itt leszek hogy kényeztesselek!!!!!! De ha nagyon vágysz a puncimra megbeszélhetünk egy időpontot és talizunk! hagyhatsz nyugodtan üzit is nekem......   SZIASZTOK DRÁGÁIM MOSTANTÓL ELÉRHETŐ VAGYOK SOKAK KÉRÉSÉRE PÁRBAN IS FÉRFI PARTNEREMMEL VÁRUNK TITEKET SZERETETTEL EGY NAGYON ÉLVEZETES SZOPÁSRA, KÖZÖS MASZTIRA, SZERETKZÉSRE VAGY ÉPPEN AMIT MEGKIVÁNSZ TŐLEM. REMÉLEM NAGYON SOK ÉLVEZETES PERCET FOGUNK ELTÖLTENI HÁRMASBAN😘🤗😉Persze megtaláltok ugyan úgy ahogy eddig is szólóban délelőtt 9-től vagy  este 9:30-tól várom élvezni vágyó vendégeim.Ha viszont szeretnél páros műsort jelezd nekem és én megpróbálom azonnal teljesíteni kérésed😘

 

 

ÜZENETEK🗒

Leckie remélem látlak mindennap ma is nagyon várlak édes hiányzol drágám!!💞💜💖🤗😘Várlak minden nap délelőtt 9-től vagy este 10-től Puszillak édes várlak!!!!!!😘🤗💖💜

Onika TE baszogép imádlak💖😋😘😉Akarlak

Ug88 nagyon élveztem a veled a masztizást várlak vissza édes😘😘😘

Freshworx köszönöm egy élmény a veled eltöltött idő örülök hogy megismertelek...🤗😘💖💞Élvezni akarlak!!!!

Fehérvárisrác remélem sűrűbben kopogtatsz majd a szobám ajtaján.... ÉLVEZTELEK😉

Tomhill köszönöm a borravalókat édes puszillak😘😘😘

Csupaszfaszocska még tartozol nekem valamivel TUDOD😏🤔 Hiányzol!!!!!😘

Galgo30 egy igazi úriember köszönöm a sok ajándékot és a felejthetetlen élvezetet amit kaptam tőled!!💞 Hiányzol🤗😘

Bemutatkozás:Szeretek ismerkedni karcérkodni sokat nevetni és legfőképpen élvezni. Kérlek hogy kimélj meg a kétperces vipezéstől és ha tényleg kivánsz engedd hogy oda adhassam magam neked...... Élőben nincs hang nincs mutogatás. Vipen van hang mutogatás kérés teljesitése.szeretem az ajándékokat és ha elhalmozol vele élőben én is ajándékba adok amit lehet. Minden férfi tudja hogy a nők oda vannak az ajándékokért hát..... Én is. Egy nagyon mosolygos mindig jókedvű csaj vagyok aki vágyik a jó társaságra, ÉLVEZETRE legfőképp.

 

VIP: teljes meztelenség

        vibri használat (kicsi vibrátor),kézzel maszti

         orális játékok, dildo

De nagyon szivesen beszélgetek is veled ha csak éppen arra van szükséged, meghallgatom minden problémadat  és probálok jó tanácsokat adni!

PRIVÁT: Ezt szeretem nagyon mert itt senki nem zavar minket teljesen átadhatom magam neked és te is azt csinálhatsz amit akarsz nem szol bele senki imádom hogy csak is kettesben egymásra élvezhetünk.....

teljes meztelenség,

vibrihasználat (nagy, Hatalmas 2000 kredit borravaló után)

anál játékok (5000 kredit borravaló után )

orális,bőnyálas mélytorkozás

szerepjáték (bármi amit szeretnél)

szriptíz

Egyszerre popsi és punci maszti dildoval dupla élvezet (8000 kredit borravaló után) AKKORÁT ÉLVEZEK HOGY LESZAKAD AZ ÉG!!!!!


Ami feldob: jó kedv , izgatás , szexi játékosság, udvariasság azzal nálam gyerő vagy, imádom ha élvezel nekem ha láthatom kemény szerszámod az nagyon felizgat és megvadit.  Várlak szeretettel a szobámban aztán egy jó élvezésre is !!! Sok sok ajándék és borra való!!!!!
 
Ami lehangol:erőszak, pisi kaki szex szóba sem jöhet kiváncsiskodó kredit nélküliek és a kritizálok is kerüljenek ha nem tetszem nem kell nézni.
Köszönöm, hogy végig olvastad és tiszteletben tartod az általam leirtakat.