Nem támogatott böngészőt használsz, ezért az oldal egyes elemei hibásan működhetnek. Kérjük frissítsd böngésződet, vagy válts egy modern alternatívára.
Nem támogatott böngészőt használsz, ezért az oldal egyes elemei hibásan működhetnek. A mobil oldalunk hamarosan érkezik, addig látogasd az előadókat asztali gépen, laptopon.

Adriennn

Magyar
Rating:
Last show: more than one month ago
Quality shows since 5th February, 2018

Ragadj magaddal ;)

Attributes

Age: 18
Hair color: Brown
Sign: Cancer
Hair length: Long hair
Ethnicity: Caucasian (white)
Sexual preference: Straight
Height: 5'7" / 170 cm
Favourite position: Exotic position
BodyArt: Tattoo
Eye color: Brown eyes

Received Gifts

Introduction

Sziasztok!

 

Órarendem: Amikor idom engedi.

Vip és privát időpont egyeztetésére is van lehetőséged. Ìrj üzenetet, hogy mikor jo neked és megpróbálok eleget tenni kérésednek.

 

Üzenetekre válaszok: amint tudok leszek majd, addig is valaszolok az uzenetekre, amikor tehetem! Koszonom a kedves uzeneteket, akik irtak, jol volt olvasni, h ilyen rovid ido is hianyzom valakinek:)

 

Amit kérhetsz Vip-en és Privát-on: Maszti, vibri, orál, szerepjáték, laberotika, anál 1 ujjal.Bemutatkozás:

Egy teljesen átlagos, vidám lány vagyok. Szeretek új embereket megismerni, új dolgokat kipróbálni. Tüzes és szenvedélyes lány vagyok, néha erzeki-néha vad, amit kihozol ott és akkor belőlem.

Szeretem látni, hogy mit váltok ki a másikbol, mintha itt lennél velem. Szeretem, ha irányítanak, ha elmondod mit is tennél velem.

 

Ami feldob:

Szeretem az őszinte embereket, a kedves bókokat, az inteligens férfiakat, ami még csábos is lehet. Szeretem, ha a kedvembe járnak, légy kedves és figyelmes, amit viszonozni is fogok!
 

   

Kíváncsian várlak, hogy mit hozunk ki egymásból!