Nem támogatott böngészőt használsz, ezért az oldal egyes elemei hibásan működhetnek. Kérjük frissítsd böngésződet, vagy válts egy modern alternatívára.
Nem támogatott böngészőt használsz, ezért az oldal egyes elemei hibásan működhetnek. A mobil oldalunk hamarosan érkezik, addig látogasd az előadókat asztali gépen, laptopon.

¤ Maribell ¤

Magyar Deutsch English
Rating:
Last show: today
Quality shows since 8th October, 2017

Vibrációs puff hamarosan! :P

Attributes

Age: 20
Hair color: Brown
Sign: Capricorn
Hair length: Long hair
Ethnicity: Caucasian (white)
Sexual preference: Straight
Height: 5'5" / 165 cm
Favourite position: Girl on top
BodyArt: None
Eye color: Blue eyes

Introduction

                       💠  M 🔹 A 🔹R 🔹I 🔹 B 🔹E 🔹L 🔹L  💠

 

           🆕        Újdonság! - Gésagolyó, amivel akár a Lush mellett is izgathatsz 💦💧

                                     - 6 fokozatos vibrációs puff, közepén egy 19cm-es vastag vibrátorral amit ha akarod meglovagolok Neked priváton, amilyen fokozaton csak kéred ! :P 5000kredites ajándék után (pl. cabrio), vagy ha rezgetni szeretnél akkor 4200kredites (pl. markológép, aranygyűrű stb.) ajándék után teljesítem :)

 📃 Órarendem: 

Szinte minden nap megtalálsz, általában délután, és este. Néha délelőtt is. Ha esetleg mégsem vagyok, vagy netán elkerültük egymást akkor írj kedves üzit ajándék v borravaló mellé, és ahogy tudok válaszolok! 

💤💤💤💤💤💤 Lovense Lush 💤💤💤💤💤💤

Ingyenes adás: Öltözködés 500kr rezgő ajándék után, popsi muti szintén rezgésért, és ha jól játszol a kis Lushommal akkor talán még olyat is teszek amitől garantáltan szűk lesz a nacid ;) 

VIP show:

Többszemélyes, bárki beléphet, kamerát kapcsolhat, irányíthat. Maszti ujjal, dildóval, szerepjáték, szopi 18 cm-es dildóval.. Harisnyák combfixek szép fehérneműk, öltözködés, izgi kellékek (ostor bilincs stb.) , lábfétis..arc hang zoom :) egyéni kérések megbeszélés szerint! 

Privát show

Csak Te és én, kukkolók nélkül. Ha azt szeretnéd hogy csak a Te kívánságaidat teljesítsem és csak Rád figyeljek. Személyesebb, mert mindamellett hogy kamerát tudsz kapcsolni a hangodat is hallhatom. Ha szereted a popsi kényeztetést akkor itt vállalom 1-2 ujjacskával, de csak ha türelmes vagy. Domina játékok, ha van kamerád.

⛔ Élő show, személyes adatok megadása az oldal szabályzata szerint tiltott! Nem keresek itt férjet, sem szexpartnert. Megértésed köszönöm.

 

 

Üzenetek.

Bummbi01.: