Nem t√°mogatott b√∂ng√©szŇĎt haszn√°lsz, ez√©rt az oldal egyes elemei hib√°san mŇĪk√∂dhetnek. K√©rj√ľk friss√≠tsd b√∂ng√©szŇĎdet, vagy v√°lts egy modern alternat√≠v√°ra.
Nem t√°mogatott b√∂ng√©szŇĎt haszn√°lsz, ez√©rt az oldal egyes elemei hib√°san mŇĪk√∂dhetnek. A mobil oldalunk hamarosan √©rkezik, addig l√°togasd az elŇĎad√≥kat asztali g√©pen, laptopon.

"ūüćíCherryKissūüíč"

Magyar English
Rating:
Last show: 2 days ago
Quality shows since 9th May, 2017

Fresh, Fun & Fruity.. :D

Attributes

Age: 18
Hair color: Black
Sign: Leo
Hair length: Long hair
Ethnicity: Hispanic
Sexual preference: Bisexual
Smoking: Not smoking
Height: 5'5" / 165 cm
Favourite position: Exotic position
BodyArt: Tattoo, Piercing
Eye color: Brown eyes

Introduction

H͓̽a͓̽l͓̽i͓̽h͓̽ó͓̽!͓̽  👋

 

GYÜMI MENÜ :D

🍉1500 kredit: pörgetés

🍑2000 kredit: popsi muti

🍌3000 kredit: szexi tánc

🍍5000 kredit: öltözködés

 

Nálam nincs: VIP, kívánság műsor, szerepjáték, lábimádat, anál, vibrátor és semmi extra nincs.

Ami van: PRIVÁT chat, ahol egy személy tud írni, még pedig aki a leghamarabb nyomja meg a PRIVÁT gombot, többiek csak rezgetni tudnak és élvezni a látványt, meztelenkedés, rezgetős maszti többféle pózban és spricc de ahhoz sok idő és rezgetés szükséges. Ha kettesben szeretnél velem lenni, akkor szupi a PRIVÁT funkció, tudunk beszélgetni/meztelenkedni.. illetve akkor menjünk be még ha már INGYENES adásban kellőképpen beindultunk és meztelenül szeretnénk folytatni amit elkezdtünk...

Az, hogy más szobában mi, hogy működik, ki mit csinál, az az ő dolga és az ő szobája, mindenki azt és úgy csinál a saját szobájában amit szeret, amihez kedve van és az oldal szabályzat enged. Nálam ez van, ha nem tetszik, vagyunk páran, lehet szemezgetni. ;) 

 

******************************************
 
 📈📉📈📉 Van Lovense Lush/Domi okosvibrim, amit távolról tudsz irányítani! Rezgesd meg a puncim, küldj apró zizzenéseket vagy hosszabban bizsergető ajándékokat. Meglátod ez egy nagyon jó adok-kapok játék amit mindketten egyszerre élvezünk. 
De mi is az a Lovense Lush vagy Domi?! 
 
💡Lovense Lush:  
Egy távolról vezérelhető vibrátor. A hüvelybe helyezve erős motorja a G-pontot izgatja.
 
💡Lovense Domi: 
Egy távolról vezérelhető forgó fejes csiklóizgató vibrátor (hüvelybe is lehet helyezni) amely villogó fénnyel jelzi a rezgés erősségét/ritmusát.
 
 
Udvarolni ér, randi, szex tali, közösségi oldalam nincs és nem is kurvulok! Csak webkamozok. Bármilyen kérdésed van, tedd fel! És ne az asztalra a lábad, tudod, csakisazasztalalattmintavacsinál. tényleg egy jó kis gyertyafényes vacsi.. hmmmm 🍗🍴🍷vagy reggeli? Kenyerem van.. "Kóbászod", tojásod van? 🙈😄