Nem támogatott böngészőt használsz, ezért az oldal egyes elemei hibásan működhetnek. Kérjük frissítsd böngésződet, vagy válts egy modern alternatívára.
Nem támogatott böngészőt használsz, ezért az oldal egyes elemei hibásan működhetnek. A mobil oldalunk hamarosan érkezik, addig látogasd az előadókat asztali gépen, laptopon.

Amissy Jiggler

Magyar Deutsch
Rating:
Last show: today
Quality shows since 1st April, 2017

Szenvedélyben nincs hazugság

Attributes

Age: 24
Hair color: Brown
Sign: Cancer
Hair length: Long hair
Ethnicity: Caucasian (white)
Sexual preference: Straight
Smoking: Not smoking
Height: 5'5" / 166 cm
Favourite position: Missionary
BodyArt: Piercing
Eye color: Blue eyes

Introduction

                                      💎LOVENSE/Lush/Nora AKTÍV 💎

 

🗓ÓRARENDEM: Minden nap! 

Akár alakíthatod te is ! Ha esetleg nem vagyok fennt, de rám vágynál, írj kedves kis privát üzenetet és mond meg te mikor szeretnél mokazni egy jot. 😚 

📝 🍓📩ÜZENETEKRE VÁLASZOK:

shefali: cenzurázva lett az üzi sajnos :((( miujsag? ma leszel? gondolom ezt irtad ejjel.

palánta: Köszönöm szepen , Neked is Szep napot kedves!! :* puszillak sokszor 

 

Nightwish: Ohh,nyugi (: kibirod :D mint eddig is..ja hat hatarozott leszek de nincs gaz (: köszönöm:*csok

 

Ferie82 :Na örülök (: szuper!!! igen nekem is sokkal elvezetesebb igy. de ez. latszik.. rajtad is

 

*INGYENES Chat:

Kis popsi muti, erotikus tánc amitől megmozdul a naci. Egy kis új szopi, pozolas,punci simogatas bugyin keresztűl, izelítők abból amit majd vipen illetve privaton is láthatsz.

 

*VIP (Csoportos , több személyes ) show: 

- Lovense Nora /Lush okosvibratorokkal való fincsi élvezetek , alázás,öltözködés vaditóbbnál vaditóbb szettekben. Sztriptíz simán, táncrúdnál , átlátszó széken ahogyan csak szeretnéd.Harisnyák, combfixek nagyobb választéka, fincsi cérna bugyik, csipke tanga, kis francia alsó neműk, magassarkú kollekció. Van lehetőség test olajozásra, tejszínhabozásra is. Egyéb eszközök ,szőrbilincs, dildók. Természetesen van arc, hang és zoom is.


*Privát show:

Minden ugyanaz mint a Vip showban, emellett szemelyesebb beszélgetésekre is nyitott vagyok,romantikusabb hangulat vár Titeket ! Én is hallhatlak, kettesben vagyunk, igy sokkal élvezhetőbb az eltöltött idő ami alatt csak rád koncetrálhatok!

🚫AMI NINCS:

Anális játékok, cici, punci villantása freeben,  személyes adatok megadása Tiltott mindkét fél részéről.

1-2 perces vipezők kiméljenek, és a parancsolgatós stilust sem dijazom! Tiltani fogom azt a személyt is, aki utasítgat, neveletlen és arrogáns!

 

Bemutatkozás:🔮💎

Az vagyok,aki mindig figyel Rád,akivel bármit megoszthatsz,és aki addig nyughatatlan még nem segít rajtad, és újra mosolyogni nem lát. Az vagyok akit soha nem fogsz megérteni igazán, ilyen vagyok,mert én tudom ,hogy egy nap sem jön vissza az életből ,hogy újraélhesd...