• 💗💚 Sexy Kate 💚💗
  • 💗💚 Sexy Kate 💚💗
  • 💗💚 Sexy Kate 💚💗
  • 💗💚 Sexy Kate 💚💗
Nem támogatott böngészőt használsz, ezért az oldal egyes elemei hibásan működhetnek. Kérjük frissítsd böngésződet, vagy válts egy modern alternatívára.
Nem támogatott böngészőt használsz, ezért az oldal egyes elemei hibásan működhetnek. A mobil oldalunk hamarosan érkezik, addig látogasd az előadókat asztali gépen, laptopon.

Barbiebaby

Magyar Deutsch English
Rating:
Last show: today
Quality shows since 11st June, 2016

vibrik, ubi, zizgető

Attributes

Age: 28
Hair color: Blonde
Sign: Leo
Hair length: Long hair
Ethnicity: Caucasian (white)
Sexual preference: Bisexual
Smoking: Not smoking
Height: 5'3" / 160 cm
Favourite position: 69
BodyArt: None
Eye color: Blue eyes

Received Gifts

Introduction

 

TIPP:

TEGYÉL A KEDVENCEID KÖZÉ, HOGY ELÖL LÁTHASS A SZOBALISTÁBAN, ÍGY HAMAR ÉSZREVESZED HA PL. ESTE VAGY HÉTVÉGÉN ONLINE VAGYOK.

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 


MEGÉRKEZETT A REZGŐ OKOSVIBRIM, MELY EGYSZERRE IZGATJA A CSIKÓM ÉS A HÜVELYEM.  NORA. GYERE ZIZGESS SZÉT :-)


Ha nem vagyok online borravalóval tudsz üzenni nekem. Itt válaszolok rá.

Lajos344: Köszönöm szépen. Akkor pénteken 10 körül. Várni fogok rád nedves puncival. Szétzizegtetjük. puszi. :-)

 

Órarendem:

Általában hétköznaponként délelőtt vagyok online. Ha ettől eltérő időpontban online találsz (előfordul ilyen is nagyritkán) , akkor nagy szerencséd van, használd ki a lehetőséget :-)Bemutatkozás:

Szeretek játszadozni a testemmel föleg, ha van hozzá egy izgató partnerem. Gyere, lesd meg amint a  puncim  lucskosra izgatom a csiklóm simogatásával, dörzsölgetésével, majd keményen megdugom egy szép nagy vibrivel vagy éppen egy uborkával. Utána a popóm következik... Akarod velem ? Gyere...

Szívesen teljesítek egyéni kívánságokat is, szeretem a szerepjátékokat. Van rengeteg szexi fehérnemüm és egyéb rucim. Beszéljük meg a legtitkosabb vágyad, legbujább álmodozásaidat. Lehet, hogy tudok segíteni ;-)

 

VIP:

VIP-en megkaphatod forró puncimat, szűk popsimat. Szeretem, ha egyszerre többen vagytok vipen, olyan mint egy jó gangbang party :-) Imádom.

PRIVÁT:

Az igazán buja vágyak, vad kívánságok teljesítésének helye. Itt csak a tiéd vagyok, senki sem zavarhat minket. Leszek a királynőd, a szukád, a ribancod, a szolgád, az úrnőd, amit szeretnél. Kényeztethetsz, szeretgethetsz, szétkefélhetsz, szétszopathatsz, beszélhetsz velem csúnyán, vagy én tehetem veled ezek bármelyikét. Különleges eszközök, nagy vibrik, ubi használata is itt van. Itt a tieed vagyok, ne feledd , úgy ahogy Te akarod :-9         Szerepjátékok, beöltözős masztik helyszine is a privát chat. Titkárnő, diáklány, tanárnő, ribanc a sarokról. 19 éves tinilány a discóból..... bármi lehetek. Ha egyéb vágyad van, mondd csak....

Izgat, ha te is beszélsz hopzzán cam2cam-en. Privátban tudlak hallani is, ha lehetővé teszeed számomra.

 

 

Ami feldob: Ha jól szétrezgeted a puncikámat :-D 

Payment with credit card

PAYMENT WITH CREDIT CARD

Credit purchases by credit card through Verotel's online payment system.

Selected package: credit

Total amount: