Nem támogatott böngészőt használsz, ezért az oldal egyes elemei hibásan működhetnek. Kérjük frissítsd böngésződet, vagy válts egy modern alternatívára.
Nem támogatott böngészőt használsz, ezért az oldal egyes elemei hibásan működhetnek. A mobil oldalunk hamarosan érkezik, addig látogasd az előadókat asztali gépen, laptopon.

金發

Magyar English
Rating:
Last show: today
Quality shows since 13rd May, 2014

Zizzenj a bugyimba és a...ZzZz

Attributes

Age: 27
Hair color: Blonde
Sign: Sagittarius
Hair length: Long hair
Ethnicity: Caucasian (white)
Sexual preference: Straight
Smoking: Not smoking
Height: 5'5" / 165 cm
Favourite position: Exotic position
BodyArt: Piercing
Eye color: Other eye color

Introduction

Mégnemalszom: Nem én léptem ki, valamiért kidobott a műsorból :( sorry!

 

Ha kíváncsi vagy térj be és érezzük jól egymást!! :)))

Mindig aktív OHmIBOD ZzZzZZ :) Vipen is..! Izgalmas, beindít, feltüzel, imádom!                          

Órarendem: Esténként, és sokszor délután is ! :)

Köszönöm az ajándékokat és borravalókat, kedvesek vagytok! :) :*

Kedvelem a kedves, életvidám, jó fej, jó humorú, illemtudó pasikat :) ha ilyen vagy én is ezt tudom viszonozni, amit kapok azt tudom visszaadni ezt sokaknak jó tanácsként.

Az ajándékok mellé küldött üzenetekre itt tudok csak válaszolni, így nyugodtan hagyhatsz üzenetet, itt találod a választ a bemutatkozóm alján:)

 

Kedves fiúk! Egy valamit szeretnék leszögezni mert sokan kérdezik! Élő nincs semmilyen formátumban, és munkalehetőségek sem érdekelnek!!!                                                                                                

Bemutatkozás:

Oszd meg vágyaid, mondd el kívánságaid, ha szeretnél egy jót beszélgetni abban is szívesen benne vagyok. Mondd el mit szeretnél...    Amit tudok és lehetséges teljesítem, de nem mindent, mert sokan félreértik az oldal lehetőségeit. :)       Szeretem a c2-t.ha én is láthatlak.:)                                                                                

Ha bejössz vipre mondd el mit szeretnél, mert nem tudom sajnos kitalálni ha nem írsz semmit. :(                                                                     

Valamint ha szeretnél kisebb de extrább kívánságokat ingyenes adásban, pl pici olajozás, testápoló, tánc, popo muti, lábfej és társai muti stb, az ingyenes adásban lévő kritériumoknak megfelelően tudom teljesíteni, mert ezt sokan elfelejtik.  Valamint az elöbb felsoroltakat szívesen teljesítem egy kedves ajándék, vagy borravaló ellenében, hisz attól hogy ingyenes nem jelenti azt, hogy ott mindent lehet és muti muti... :D                                                                                                                            Ruhadarabok ill cipők felvétele többnyire vipen, esetleg ajándék ellenében, kérlek értsétek meg ez azért van mert 1 nap mindenki mást szeretne ha felvennék és akkor percenként kéne öltöznöm. :D  

Sokan kérdezitek

Vipen van többféle leggings fekete,vajszínű,barna,szürke, mintás... Harisnyában is necc teljes, barna, fekete. Combfixben feketék, bokafix. Magassarkúban nyitott, zárt, szandál, csizma rövid-hosszú szárú, üvegtalpú, telitalpú ja és van strandpapucsom is igen :D :D 

puszi fiúkák :* :D

Nem érdekel

Kéregetők, kunyisok, bunkó alpári emberek, munkalehetőségek, élő és társai.