Nem t√°mogatott b√∂ng√©szŇĎt haszn√°lsz, ez√©rt az oldal egyes elemei hib√°san mŇĪk√∂dhetnek. K√©rj√ľk friss√≠tsd b√∂ng√©szŇĎdet, vagy v√°lts egy modern alternat√≠v√°ra.
Nem t√°mogatott b√∂ng√©szŇĎt haszn√°lsz, ez√©rt az oldal egyes elemei hib√°san mŇĪk√∂dhetnek. A mobil oldalunk hamarosan √©rkezik, addig l√°togasd az elŇĎad√≥kat asztali g√©pen, laptopon.

Nasty Maya

Magyar
Rating:
Last show: 3 days ago
Quality shows since 6th January, 2013

Okosvibri a puncimba ūüĆ≤

Attributes

Age: 28
Hair color: Blonde
Sign: Leo
Hair length: Long hair
Ethnicity: Caucasian (white)
Sexual preference: Straight
Smoking: Not smoking
Height: 5'7" / 170 cm
Favourite position: Girl on top
BodyArt: None
Eye color: Brown eyes

Introduction

Órarendem: hétfőn 10-18, kedden 10-18-ig  kisebb megszakításokkal szerda 10-16,csütörtök 10-18-ig,pénteken 10-16 :)hétvége amikor időm engedi :)
Bemutatkozás:VIDÁM MOSOLYGOS LÁNY VAGYOK IMÁDOM A SZEXET NAGYOn SZERETEK KÖZÖSEN MASZTIZNI :)

Ami feldob:HA BEJÖSSZ ÉS KIELÉGíTESZ..:)   IMÁDOM HA NÉZNEK MIKÖZBE JÁTSZOK PUNCIMMAL  ÉS KÖZBE IZGATJUK EGYMÁST SZAVAKKAL :) Anál nincs :(   Szeretek táncolni neked :)   jöhet egy kis szerepjáték is :)   aztán egy kis  szopi jó nyálasan :) imádok beszélgetni is kis cserfes vagyok:P :)   kis csúnyabeszéd is jöhet ha szereted kis alázással fűszerezve:)  pisilek is 1000 kredites-es  ajcsi fejébe :)kenhetünk cicimre popsimra olajat vagy testápolót :)puszi fiúk :)    
ÚJDONSÁG:OKOSVIBRI VAN A PUNCIMBA amit nagyon imdáok ha rezgetitek nagyon szépen köszönöm nektek fiúk :) OKOZ VELE ÖRÖMÖT BB ÉS MINDKETTEN ÉLVEZÜNK ABBAN BIZTOS LEHETSZ TE IS ÉN IS IMÁDNI FOGOM :)REZGÉSRE FEL IZGATÁS INDUL PUSZI :)
   Kellékeim:cicaruháim vannak többszínben fekete,piros.kék.fehér mindegyik más fazon.harisnya fekete.cicanaci fekete vagy barna ,térdfixem van sima nejlon mini szoknya magassarkú nejlon combfix fekete és barna színben  cipő vagy  csizma,bőrnadrágom is van barna :)

Ami lehangol:Ha köszönök és nem köszönsz vissza és nem is válaszolsz semmire az nagyon lehangol 😂Üzenetek: