Nem támogatott böngészőt használsz, ezért az oldal egyes elemei hibásan működhetnek. Kérjük frissítsd böngésződet, vagy válts egy modern alternatívára.
Nem támogatott böngészőt használsz, ezért az oldal egyes elemei hibásan működhetnek. A mobil oldalunk hamarosan érkezik, addig látogasd az előadókat asztali gépen, laptopon.

Black Amazon

Magyar
Rating:
Last show: today
Quality shows since 3rd January, 2013

Szerepek.fétisek. Imádás.

Attributes

Age: 28
Hair color: Black
Sign: Aries
Hair length: Long hair
Ethnicity: Caucasian (white)
Sexual preference: Straight
Smoking: Not smoking
Height: 5'3" / 160 cm
Favourite position: Doggie style
BodyArt: None
Eye color: Black eyes

Introduction

Órarendem:Mindennap jövök de kérhetsz előre időpontot és tuti rád találok.



Bemutatkozás:Sziasztok Fiúk!26-éves nö vagyok,nagyon szexéhes várom a kulturált féfiakat a szobámba.Imádok kényeztetni és szeretném ha engem is kényeztetnétek!Szeretnék sok péniszt láttni cam2cam:)Én egy  nagyon  nyitott nő vagyok  légy te is az ,bármilyen szexuális vagy lelki vagy testi  gondod van  ,megbeszéljük segitek.Ha úgy érzed egy természetes nőre vágysz  megérkeztél.

Tehát szeretettel várla



Ami feldob:Jó fej pasik:)A kedvesség,a humor,a figyelmesség.Ha meglepsz hozzám illő ajándékkal,mosolyt  csalsz arcomra. Ha elégedetten jó kedvel köszönsz el a vipről.
a Kedves üzik lázba  hoznak .


Ami lehangol:Bunko emberek. Ha nem köszöntök ingyenes adásban,ha sértő oda nem illő szavakat használtok,ha mindent igyen akartok látni.


Nagyon szépen köszönöm fiuk a sok sok bókot ,kedvességet,a sok szép  ajándékot.Amiket  lehet  kérni  okosvibrim   ráfekszik a  puncimra,imádom mikor  rezgetsz  és  teis  kezdessz  rám izgulni.Szerepek: dr nő,titkár nő,edző nő,hűséges  szolgád ,a  kegyetlen  úrnőd,és  mostoha  anyukád,tesód,nővéred,és  még számos  szerep.Maszti 2 ujjal  de  izgalmi  hatásra   vibri_kisebb nagyobb.Szopás  érzékien  bőnyállal egészen  mélyen.Anál  látványilag . Fétisek  500 as ajcsiért :pisi,láberotika,krémezés.De  még   a  fantáziádon sok múlik.Szép  napot  édeseim.